Informatie over onze locaties

Hieronder een overzicht van onze locaties en parkeermogelijkheden bij onze locaties:

  • Thermion te Lent: Thermionpark 3, 6663 MM te Lent

Het Thermion, ook wel bekend als de oude Philipsfabriek, staat langs de N325, de weg tussen Arnhem en Nijmegen. De ingang van het Thermion bevindt zich niet aan de kant van de snelweg, maar aan de andere kant.

Parkeren: Voor het gebouw is een grote parkeerplaats. U kunt hier gratis parkeren.

Onze spreekkamers zijn gevestigd op de 2e verdieping van ingang zuid. De ingang van Thermion ZUID zit tussen de Edith Piaf – en Yves Montandstraat. Dat is aan de linkerkant van het gebouw als u naar de hoofdingang kijkt) Wij zitten op de 2e verdieping.

  • De Boog te Lent: Dick Boerrigterplein 2, 6663 RC te Lent

Dit adres wordt nog niet altijd herkend door de navigatie helaas. Het gezondheidscentrum ligt onder aan de brug de Oversteek. Als je op de S100 richting Nijmegen Centrum rijdt, ligt het aan de linkerkant.

Parkeren: Aan de achterzijde van het gebouw is een overdekte parkeergarage. Deze is te bereiken door om het gebouw te rijden, bij de sporthal de hoek om. Let op: dit is ’s ochtends gratis, maar na 12.00u betaald parkeren. Wij verzoeken u te parkeren in de licht grijze parkeervakken (de donker grijze zijn gereserveerde plekken). Tevens is op 2 minuten loopafstand parkeergelegenheid bij Parkeerhuis Bliek. Hier kunt u de eerste 2 uur gratis parkeren. De in- en uitgang van Parkeerhuis Bliek zit aan de Truus Gelsingstraat. De entree van het parkeerhuis is echter alleen via de route van de Theo Dobbestraat bereikbaar.

Onze spreekkamers zitten op de begane grond. Als u binnenkomt (draaideur gezondheidscentrum en niet sporthal) gaat u rechts langs de welkom-balie de gang in, alsmaar rechtdoor, trap/lift voorbij. Dan door de klapdeuren en daar ziet u links de wachtruimte.

  • Houtakker te Bemmel: Karstraat 22, 6681 LB te Bemmel

Parkeren: Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Deze kunt u bereiken via de oprit aan de rechterkant van het gebouw.

Onze spreekkamers zitten op de begane grond. Als u via de hoofdingang aan de straatkant binnenkomt, zitten we gelijk links de gang in. Komt u binnen via ingang van de parkeerplaats dan is het aan het einde rechts (tegenover de apotheek). Voor onze kamers is een bankje, hier kunt u plaatsnemen en zal uw behandelaar u komen ophalen.